onsdag 6. februar 2013

DET LØNNER SEG Å VÆRE SNILL GUTT!

Tilfellet Knut Even Lindsjørn (SV) – DET LØNNER SEG Å VÆRE SNILL GUTT!

Takk for hjelpen fra makta: Lindsjørn blir ny direktør i Helse Sør-Øst:
http://www.helse-sorost.no/omoss/avdelinger/direktor-samhandling/Sider/enhet.aspx

18.02.2010: Bløffer videre: Lindsjørn gir inntrykk av at Stortinget vedtok å nedlegge Aker når det nye Ahus sto ferdig. Det er riktig at Alna, Stovner og Grorud skulle til Ahus. Men ikke Follo! Lindsjørn underslår det faktum at Stortinget ville at Follo skulle være på Aker sammen med Bjerke. ”Under statsbudsjettbehandlingen senhøstes 2003 gikk Arbeiderpartiet, Høyre, Fremskrittspartiet og Kristelig Folkeparti sammen om følgende merknad: ”Disse partier legger til grunn at utbyggingen av Nye Ahus starter opp våren 2004 og at dette skjer med utgangspunkt i det forprosjektet som nå foreligger.” I forprosjektet går det fram at størstedelen av befolkningen i Groruddalen skal overføres til Ahus, nemlig de som bor på Furuset/Hellerud, Stovner og Grorud/Romsås (Alna, Stovner og Grorud, med ny bydelsinndeling). – Alt som er skjedd siden, er en logisk konsekvens av dette vedtaket som er stadfestet ved en rekke anledninger, sier Knut Even Lindsjørn.”
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.7001078

15.01.2010:
Det skjer ting underveis og bløffingen setter inn: - En omkamp om opptaksområdene er fånyttes, sier Lindsjørn. Kritiserer Jan Bøhler og Sylvi Listhaug for å fortsette kampen for Aker. Hevder Stortinget flere ganger har stadfestet premissen for hva som skulle skje når Ahus sto ferdig. Dette kan ikke oppfattes annerledes enn slik: - Dessuten har Stortinget vedtatt at oslobydelene og Follo skulle til Ahus.
http://m.nrk.no/artikkel.jsp?art_id=1.6946786

01.09.1990: Tillitsvalgt i Bydel St. Hanshaugen-Ullevål:
En gang var han tillitsvalgt på gølvet. Ung og tilsynelatende radikal - for å gjøre politisk karriere? Stormet barrikadene og raste mot nedleggelsen av Aker.
http://www.bystyret.oslo.kommune.no/article.php?articleID=99703&categoryID=29067

20.06.2008: Slik snakket han - SVs gruppeleder i Oslo bystyre - før han fikk en direktørjobb i Helse Sør-Øst. Som Churchill sa: "Mine verste fiender er mine tidligere uttalelser."
.
.
.
De konservative ynder å si det slik: Den som ikke er radikal i sin ungdom har intet hjerte. Og den som ikke er konservativ når han kommer til skjells år og alder har ingen hjerne. Vår kommentar: Dessuten lønner det seg.
.
.-
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar