tirsdag 20. september 2011

GRORUDDALEN TUTET FOR FABIAN

Hva hjelper det at Oslo Ap får høy stemmeandel i enkelte kretser når det er elendig valgdeltagelse? Til tross for tidenes mobilisering gikk valgdeltagelsen faktisk ned i flere kretser: Tonsenhagen, Nordtvet, Furuset skole, Linderud, Tokerud skole og Veitvet skole. Patetisk derfor når Jan Bøhler og Raymond Johansen smiler stivt til pressen.

Som kjent offentliggjorde Aker sykehus' venner sin spørreundersøkelse med terningkast i siste Akers Avis før valget. Med topp resultat for Rødt og for Frp og bra for Høyre. Da ble velgerne utsatt for krysspress og lojalitetskonflikt som resulterte i lav valgdeltagelse og dermed seier for Fabian.

Legg merke til at Frps stemmetall økte i Groruddalen selv om den sank ellers. Og SVs stemmetall gikk ned i Groruddalen som overalt ellers. Sånn kan det gå når man graver sin egen grav i Groruddalens grå grøfter.

Over brua ved Linderud hang det 12.09. et banner der det sto: "Tut for Fabian!" Det var nok flere groruddøler som tutet enn det Jan Bøhler og Raymond Johansen setter pris på.
.
.
Akers Avis Groruddalen om valgdeltagelsen

Se terningkast: Hvilke partier støtter Aker?
.
.


Uredde fagforeningsfolk blir fjernet av ledelsen
mens politikerne sitter og ser på.

.
.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar